Coaching

Lær at give slip på dine mentale begrænsninger, så du kan leve det liv, du drømmer om

Et liv i bedre balance

Human Animal Care tilbyder online coachingforløb i manifestation. Hovedformålet med coachingen er at hjælpe dig med at manifestere dit drømmeliv, uden at blive styret af dine mentale begrænsninger. Gennem arbejde med skyggesider og med at forstå dine tilknytningsmønstre får du mulighed for at omprogrammere dit selvbillede, ændre vaner og definere klare mål.

Forløbet er baseret på metoder, der er blevet brugt i mere end 100 år indenfor selvudvikling. Uanset hvilke udfordringer du står med, og hvor du gerne vil hen, har jeg et forløb til dig. Jeg skræddersyer hvert enkelt forløb, så det passer til netop dig, din nuværende situation og dine ønsker for fremtiden. Kontakt mig til en uforpligtende snak, så kan jeg fortælle mere om hvilket forløb jeg kan tilbyde netop dig.

Rejsen

Din personlige rejse starter med en indledende 1:1 samtale. Sammen dykker vi ned i dine drømme og ambitioner og udforsker, hvordan du oplever dit liv lige nu. Det er vigtigt for mig at forstå, hvor du står nu, så jeg kan hjælpe dig med at finde den bedste vej fremad mod det liv, du længes efter.

Om du drømmer om et bestemt job, ønsker at håndtere en bestemt sygdom eller skade, genopbygning efter en hjernerystelse, eller bare ønsker at opnå generelt velvære, kan et coachingforløb hjælpe dig på rette vej. I vores samtale får jeg indsigt i dine behov og ønsker, hvilket giver mig mulighed for at skræddersy forløbet, så det passer til dig.

Kontakt mig

Er coaching vejen for mig?

Det korte svar er ja. Med coaching viser jeg vejen ud af de udfordringer, du står overfor og ind i det liv, du ønsker at leve. 

Coaching er en individuel rejse, hvor du arbejder med selvudvikling. Forløbene er online og enten 1:1 eller i grupper, alt efter hvad der passer bedst til dig.  Gennem disse forløb, vil du blive i stand til at håndtere forskellige livsudfordringer, såsom stress, det at finde drømmejobbet, parforhold, kommunikation med dyr, finansielle udfordringer, sundhed og balance, lav energi, og meget mere. Jeg hjælper også med kosttilskud, hvis det er relevant for din situation.

Book en individuel samtale

Kontakt mig i dag og book en individuel samtale, hvor vi klarlægger dine nuværende  udfordringer og ønsker til det liv, du gerne vil leve. Ring til mig på  25 24 19 73, eller skriv på enten humananimalcare@outlook.dk eller via formularen her på siden, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.