Behandlinger

Human Animal Care tilbyder

Vores behandlinger

Ayurveda Abhyanga massage

Ayurveda, med sin oprindelse i det gamle Indien, er et ældgammelt system inden for medicin og sundhedspleje, der tager højde for alle aspekter af sundhed og velvære. Den dybdegående helkropsmassage udføres med varme olier, og fokuserer på at fjerne blokeringer og skabe bedre harmoni mellem krop og sind.

Ayurveda Foot therapy

Behandlingen er en intensiv helkropsmassage, der påvirker alle vævslag i kroppen. Jeg udfører massagen med mine fødder, hvilket giver mig mulighed for at nå de dybeste dele af kroppen. Massagen afsluttes med en afslappende håndmassage af hoved og ansigt. Jeg er pt. den eneste professionelt uddannede udøver af denne massageform i Danmark.

Frekvensblæser

Frekvensblæseren igangsætter og hjælper kroppens evne til at hele sig selv ved bl.a. at reducere blokeringer i meridianer og lymfesystemet. Den kan både fungere som en behandlingsydelse i sig selv, men jeg bruger den også i forbindelse med de andre behandlinger.

Kinesiologi

Kinesiologi er en holistisk behandling med fokus på hele dig og arbejder med at finde frem til årsagen til dine udfordringer. Sessionen begynder med en samtale, hvorefter jeg går ind og muskeltester for at afdække de bagvedliggende årsager. Behandlingsformen kan også bruges på dyr.

Kontakt mig

Hvilken behandling skal jeg have?

Den bedste behandlingsform til dig defineres ud fra de specifikke udfordringer du står med. Udfordringerne kan være alt mellem himmel og jord, f.eks. psykiske udfordringer som stress, angst og overgreb, fysiske udfordringer som piskesmæld eller hjernerystelse, men også andre udfordringer som manglende energi, selvværd, et ønske om at opnå dit drømmejob eller større kapital. Mulighederne er uendelige. 

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til netop dine udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte mig, så kan vi finde frem til den rette behandling. Det sker nemlig ofte, at det giver mening at kombinere flere af behandlingerne.

Kontakt mig

Du kan kontakte mig på telefon 25 24 19 73, så tager vi en uforpligtende snak. Du kan også skrive til mig på humananimalcare@outlook.dk eller ved at udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.