Animal

Hundepasning pr. påbegyndt døgn kl. 24-24. Pris 350,-

Under opholdet vil hundene blive gået med 1-2 gange om dagen. En lang gårtur på ca. 1 time og 1 lille tur.

Hvis hunden ikke kan gå pænt i snor eller løs, vil der skulle beregnes træning for at undgå skader. Gåturene vil blive på markerne, i skovene eller på stranden. Din/jeres hund/hunde vil også få den fysiske kontakt hver dag, da den er sammen med mig i hjemmet. Hundene vil ikke være lukket i bur.

Hvis hunden/hundene ikke kan være alene hjemme vil der også blive beregnet en merpris.

Under pasningsopholdet tilbyder jeg træning af din/jeres hund/hunde for at mental stimulere den/dem.


Hundetræning pr. enetime 450,-

Tilbyder træning under pasningsopholdet eller enetimer hos mig eller jer.
I kan også vælge at træne flere sammen på en time eller lave jeres eget faste hold med flere hunde.
Træningsmetoden er blød, så i får et godt samarbejde istedet for at hunden gør det af frygt.
Under enetimerne får du/i undervisning i hundens kropssprog, så i lære at træne og forstå din/jeres hund og samtidig sætte grænser, som hunden forstår.
I forbindelse med jagttræning vil det styrke endnu mere din hunds samarbejde ved at kunne hundens kropssprog så man lærer at forstå hvorfor ens hund ex. vælger at lægge byttet inden det kommer og aflevere det til sin fører. Ikke komme hjem når man kalder osv.
Det er meget vigtigt når man træner en hund og har et samarbejde at man forstår hvorfor hunden gør som den gør. Der er ingen hunde som vælger at være ulydige for at være provokerende overfor sin ejer. Dette handler ofte om at hunde prøver at fortælle sin fører noget med sit kropssprog.
Ved at sætte sig ind i hundes dæmpende signaler og anden kropssprog for man et samarbejde med hunden så man undgår konflikterne pga. misforståelser.
BAT træning lærer vi hunden at vælge anderledelse. Vi starter med teori så du/i får en forståelse af hvad BAT træning går ud på og hvordan i håndtere din/jeres hund under træningen og derhjemme. Slut målet er at hunden vælger at undgå konflikter og du/i lærer at se hundens signaler hvor den bliver presset og dermed kan hjælpe den.

Træningstilbud:

Hvalpetræning

Unghundetræning

Almen lydighed

Clickertræning

Jagttræning/Apportering

Soft agility
Dogparkour

Socialisering