HUMAN - ydelser

forkælelse til dig

Jeg tilbyder ayurvediske behandlinger, kinesiologi, healing, meditationsforløb, coaching forløb i loven om tiltrækning samt tantraundervisning. Læs nærmere herunder eller ring mig op for at høre, hvad jeg kan gøre for dig. 

Ayurveda Abhyanga massage

Ayurveda stammer fra Indien og er et ældgammelt system i medicin og sundhedspleje, som medtager alle aspekter af sundhed og velvære.
Massagen er en helkropsmassage med varme olier, hvor jeg fjerner blokeringer og arbejder med at bringe krop, sind og ånd i harmoni, som resulterer i bedre velvære.

Skærmbillede 2021-11-11 kl. 14.45.30
Ayurveda Foot therapy (massage med fødder)

Jeg er den eneste i Danmark, som er uddannet i denne massage. Behandlingen er en kraftfuld helkropsmassage, som har en indvirkning på alt væv i kroppen. Jeg udfører massagen med mine fødder og når dermed de dybeste lag af kroppen. Massagen afsluttes med en håndmassage af hoved og ansigt.

Kinesiologi

Kinesiologi er en holistisk behandling med fokus på hele dig og arbejder med at finde frem til årsagen til dine problematikker. Sessionen startes med en samtale, hvorefter jeg tester din krop for de bagvedliggende årsager, så den rette behandling kan blive tilrettelagt.

meditate, woman, yoga
Meditation og healing

Jeg tilbyder skræddersyede forløb med meditation og healing. Vi arbejder med at stilne sindet og være i nuet samt healer blokeringer og løfter vores energifrekvens.
Ring for at høre nærmere herom - tilbydes både 1:1 og som gruppeforløb.

Hvorfor vælge mig

Jeg har en lang række uddannelser i Danmark og udlandet og er en erfaren behandler. Samtidig er jeg holistisk i min tilgang til mennesket til gavn for dig.

Du får

Forkælelse ud og det sædvanlige, som balancerer dig og fjerner dine blokeringer og som er med til at løfte dit velvære og energiniveau. Er du nysgerrig på mere, kan du ringe til mig.